ACTUALITAT OSLO

Noves creadores a OSLO

S’acosta desembre i hem volgut encarar aquestes festes envoltats de grans creadors que tenen tanta cura pel procés com per la peça final. Són tres les noves incorporacions a OSLO; totes tres creen les seves peces a mà, una per una, amb molta cura.

Lola Gratacós té una llarga trajectòria com a ceramista. Coneix tots els secrets del seu ofici i fins i tot s’atreveix a experimentar amb ceràmica barrejada amb liti; així és com aconsegueix les textures volcàniques de les seves peces, increïble oi? Un mestre li va dir un cop que om havia de portar 10 anys treballant amb una disciplina per considerar-se coneixedora d’aquell ofici, i podem assegurar-vos que Lola, ofici en té.

Lola Collage 3

Seguint amb el fil de la joieria, us presentem a Unaïlla. Es tracta d’un col·lectiu format per dos joves joieres que hi han unit forces per tirar endavant aquest projecte. Els hi agrada treballar amb plata, fan una joieria molt orgànica que no te por de fer servir el color. Nosaltres ens vam enamorar de seguida d’aquestes arracades plenes de color. Bé, si viviu a prop de Granollers, no podeu deixar de visitar el seu taller, i si sou de les que us agrada fer-lo vosaltres mateixes, no us perdeu el gran ventall de cursos de joieria que ofereixen!

Collage Unailla 2

unailla

I per últim, posem-li una mica de fil i agulla a l’assumpte. La més nova de les incorporacions es RIMA i tot i que acaba d’arribar ja havia estat amb nosaltres fa temps. El seu és combinar teles i colors per construir aquestes bosses, costurers i targeters plens de color. Les teles africanes estan molt presents al seu treball que no et deixen indiferent. I tu, t’atreveixes amb algun d’aquests?

rima Collage

Aquesta Entrada té 0 Comments

Deixa un comentari