ACTUALITAT OSLO

Les joies geomètriques de Maria Ninot

Les joies geomètriques de Maria Ninot formen part d’una col·lecció basada en l’arquitectura, en el dibuix, en la línia, la construcció. Podríem trobar molts referents diferents per la nova col·lecció de Maria Ninot, per a ella ha estat una evolució i un repte per la seva autoexigència. Diuen que els joiers són perfeccionistes, en el micro món que treballen tots els defectes es fan gegants, i la cerca de la perfecció pot resultar obsessiva; però és el que alimenta a l’artista. L’evolució és fonamental pels artistes, l’evolució per un joier passa pel concepte i per la tècnica. Per la Maria és important no abandonar cap dels dos camins, no quedar atrapada només amb la tècnica, no quedar-se als núvols amb el concepte-idea. Potser és per això que deixa “madurar” les peces, les col·leccions no es fan en una setmana sinó en mesos; hi treballa uns dies, però no acaba la peça perquè sap que la veurà amb uns altres ulls quan hi torni. Les peces d’una col·lecció han de parlar entre elles, han de tenir una semblança no forçada i han de ser independents, que es puguin comprendre per separat.


detall-pectoral-geometric_1 anell-romboide-estructura_1

collar-geometric-senzill_1

Tant ha gaudit d’aquesta nova col·lecció que ha decidit fer una sessió de fotografies professional. Atenció a l’equip! Femení, treballador, estilós, compromès. Fotografia a carreg de Nina Anton, estilisme de Paula Brusés, maquillatge i perruqueria d’Estefania Vaqué, i modelisme d’ Anna Alamo.

La nostra joiera s’està posant seriosa, i ha estrenat web recentment. Allà podreu veure les seves col·leccions, vídeos del seu procés de treball, les peces personalitzades i els projectes més conceptuals que fa, us recomanem seriosament que la visiteu: http://marianinot.com

 

IMG_9399 IMG_9583 IMG_9511 IMG_9711 copy IMG_9554 IMG_9495 IMG_9432

 

Aquesta Entrada té 0 Comments

Deixa un comentari