ACTUALITAT OSLO

Hola i adéu

No podia ser d’una altra manera, a Oslo continuem amb el moviment. Aquesta vegada l’oscil·lació torna a ser humana. Des de fa un temps que l’Aloma Lafontana està arrancant una nova aventura, on diu adéu a la producció de roba i s’entrega al couture sculture en cos i ànima. Construir vestits de dimensions impossibles a Oslo no ha estat fàcil, per això ara l’Aloma marxa a un local preciós i gegant a Sant Andreu. Sabem que la vida li somriurà perquè ella sempre ha somrigut a la vida. T’estimem amiga, sense tu Oslo no hauria estat possible.

Aloma Lafontana

Aloma Lafontana

Durant un parell de mesos no vam parar de buscar nova companya d’aventura i finalment vam decidir que Sonikamonica, il·lustradora i ceramista, sigui la nova quarta.

La Mónica va estudiar il·lustració a la LLotja i ha il·lustrat per diferents mitjans des de llavors. Ès autora de dues series de dibuixos animats per a nens, el que la va portar a donar classes d’animació a l’Escola Massana fins el 2005 quan, amb ganes d’aventures va marxar a viure a l’Hemisferi Sud. Primer a Australia i després a Nova Zelanda. Allí va fundar la galeria Flamin’Artichoke.
Ha participat en més d’un centenar d’exposicions (individuals i col·lectives) a Europa i Oceanía. Entre d’altres a ROAR! Gallery en Wellington, NZ i Cape Tribulation, QLD, Australia. Al 2011 va fer l’exposició Mujercitas a Oslo i ara torna. ¡¡Benvinguda!

Il·lustracions de Sonikamonica

Il·lustracions de Sonikamonica

Aquesta Entrada té 0 Comments

Deixa un comentari